خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور
افتتاح اولین خط تولید ماکارانی ساوین در دهه فجر
به گزارش رویداد ایساتیس؛سید ناصر مصطفوی مدیر عامل کارخانه ساوین در حاشیه بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی کشور و مدیر کل جهادکشاورزی استان در جمع خبرنگاران گفت:با راه اندازی شش خط تولید،این کارخانه بعد از کارخانه زرماکارون با تولید ماهیانه ۱۵هزارتن به دومین تولید کننده ماکارانی در ایران تبدیل می شود.
خط اول با ظرفیت ماهانه دو هزار تن در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری می رسد.
وی اظهار امیدواری کرد با افتتاح خط اول منابع مالی برای راه اندازی خطوط بعدی فراهم شود.
او با اشاره به این که تا کنون مجموع هزینه های این کارخانه حدود هزار و پانصد میلیارد تومان است افزود: بیش از ۹۵درصد آن آورده سرمایه گذاران بوده و از تسهیلات بانکی استفاده نشده است.
مصطفوی در پایان از راه اندازی آزمایشگاه این کارخانه خبر داد و گفت با افتتاح این آزمایشگاه علاوه بر این که از نظر کیفیت به مجموعه کمک می کند می تواند به عنوان آزمایشگاه مرجع و استاندارد دربیاید.که کلیه دوره های آموزشی در صنعت غلات و آرد و ماکارانی در آن انجام شود.
برچسب ها :افتتاح ، خط تولید یک ، دهه فجر ، ساوین ماکارون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰