تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اردیبهشت 1404 - 11:56

توصیه‌های دامپزشکی شهرستان اردکان برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو

توصیه‌های دامپزشکی شهرستان اردکان برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو
دامپزشکی شهرستان اردکان برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو توصیه های لازم را ارایه کرد.

به گزارش رویداد ایساتیس؛طاهره عظیم پور رئیس این اداره از همشهریان خواست با توجه به گرم شدن هوا و احتمال افزایش ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو مردم مراقبت های لازم در این خصوص را انجام دهند.

عظیم پور با بیان اینکه با اقدامات پیشگیرانه می‌توان از وقوع این بیماری جلوگیری کرد.، اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق گزش کنه، نیش حشرات، تماس با خون یا ترشحات مبتلایان، له کردن کنه، تماس مستقیم با لاشه گوشت، خون، ترشحات و بافت‌های آلوده دام قابل انتقال است و ویروس با حرارت از بین می‌رود و پختن گوشت و حتی نگهداری گوشت بمدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه باعث از بین رفتن ویروس می‌شود و به افراد توصیه میشود از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته خودداری کنند و امعاء و احشای دام را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه دریخچال نگهداری کنند.وی در پایان با بیان اینکه در فصل گرما نظارت‌های بهداشتی بر کشتارگاه‌ دام شهرستان تشدید خواهد شد لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحدهای تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.از مصرف گوشت ‌که در خارج از کشتارگاه ذبح می‌شود و فاقد لیبل بهداشتی دامپزشکی است خودداری کنند و لاشه هایی با لیبل دامپزشکی که مراحل پیش سرد گذاری را بمدت ۲۴ ساعت را طی کرده اند را با اطمینان خاطر میتوانند تهیه و مصرف کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.