خبرنگار: بهناز عسکری /سردبیر: علیرضامهران پور
کشتار بدون نظارت و غیر اصولی مخاطره آمیز است

به گزارش رویداد ایساتیس؛ خانم دکتر طاهره عظیم پور رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از راه اندازی سیستم ثابت پیش سردگذاری لاشه های دام در کشتارگاه این شهرستان خبر داد
وی گفت: هدف از اجرای این طرح پیشگیری از سرایت بیماری های مشترک از حیوان به انسان می باشد و در این فرایند PH گوشت کاهش یافته و علاوه بر نابودی بسیاری از عوامل بیماری زا منجر به تردی گوشت و ایجاد بو و طعم مطلوب می شود. وی افزود: با توجه به امکان انتقال بیماریهای خطرناکی همچون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت، نگهداری لاشه ها به مدت حداقل ۲۴ساعت در پیش سرد در دمای یک تا چهار درجه سانتیگراد جهت سالم سازی آنها الزامی می باشد.
وی افزود: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت، لاشه ها ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی می شوند و با حفظ موازین بهداشتی و بعد از پیش سردگذاری به مدت ۲۴ ساعت، به وسیله خودروهای مجهز به سردخانه به مراکز توزیع حمل می گردند.
عظیم پور به اهمیت نظارت کارشناسان دامپزشکی بر روند کشتار و حمل اشاره نمود و گفت: کشتار بدون نظارت و غیر اصولی مخاطره آمیز است و می تواند منجر به بروز بیماری های مشترک و به خطر افتادن سلامت افراد شود به همین دلیل از شهروندان خواهشمندیم از ذبح دام در خارج از کشتارگاه و یا خرید گوشت های فاقد مهر بهداشتی و کشتار شده در خارج کشتارگاه جدا خودداری نمایند
برچسب ها :کشتار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰