حذف واسطهها با اجرای طرح «از مزرعه تا سفره» در یزد
به گزارش رویداد ایساتیس، حسین کارگر دهقانی در نشستی که با محوریت رئیس سازمان جهادکشاورزی استان و جمعی دیگر از مسئولان در راستای عرضه محصولات پروتئینی و ایجاد شبکه مستمر و مناسب در سطح استان برگزار شد، هدف از این نشست را توزیع محصولات اعم از محصولات پروتئینی که شامل گوشت مرغ ، تخم مرغ ، فراورده های لبنی و گوشت قرمز، بلدرچین و کبک و نیز بحث عرضهی محصولات گلخانه ای استان بیان کرد.
وی افزود: مقرر شد این محصولات بدون واسطه از محل تولید مستقیم به مراکز عرضه یا به تعبیری دیگر از مزرعه تا سفره ایجاد شود تا تولیدکنندگان بتوانند بی واسطه محصولاتشان را عرضه کنند.
دهقانی افزود: همچنین قرار بر این شد که در این طرح سپاه ناحیهی یزد و بسیج سازندگی حضور مستمر داشته و با ایجاد مراکزی در فروشگاه تعاونی چه در سطح کارمندی و کارگری و چه در سطح شهر کار عرضه مستقیم صورت گیرد.
وی با بیان این که این طرح در مرحله اول و به صورت استانی انجام میشود، گفت :طرح از مزرعه تا سفره در دههی فجر امسال آغاز خواهد شد و پس از آن نیز ادامه خواهد داشت و امید است که در آینده، در سطح کشوری بتوان اجرا شود.
وی گفت: هدف از تشکیل این مراکز، شناسایی و شناساندن محصولات استان به مردم از طریق واحد های تولید کننده با حفظ برند و نیز ایجاد یک نشان تجاری که همه محصولات تولیدی آن را دارا بوده و در سراسر استان یا شهرستان نماد کار آن تولید کننده باشد و در این میان محصولات گلخانهای به عنوان محصولات زیر سورتی با کیفیت بالا نیز به بازار عرضه میشود.
دهقانی در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای این برنامه بتوان با کمترین هزینه، بهترین محصول را به دست مردم رساند و با همکاری تولید کنندگان و مصرف کنندگان بتوان چرخه تولید و عرضه را حفظ کرد.
سید ابوالفضل وکیلی» رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد نیز هدف را رساندن بهترین و با کیفیتترین محصول با قیمت مناسبتر و با اولویت تولیدات استان به دست مصرف کننده خواند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰