خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور
ثبت ۲۰ هزار گزارش مردمی در سامانه نظارت امر به معروف کشور

به گزارش رویداد ایساتیس؛محمدحسین طاهری آکردی در سفر به یزد در جمع خبرنگاران افزود: اکثر مطالبات ثبت شده در سامانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در زمینه انرژی، مالیات ، ترک فعال ادارات، ماینرهای غیرمجار و انشعابات غیرمجاز بوده است
وی با بیان این که مبنای کار ستاد کمک به حکمرانی دینی در کشور است، افزود: فعالیت ستاد تنها به تذکر عفاف و حجاب محدود نمیشود بلکه پیگیر مطالبات مردم در تمام منکرات جامعه است
او گفت: ستاد در بخش آسیب شناسی ساختاری ضمن بررسی اختارهای سازمانی، امروز دارای ساختار استانداردی با شفافیت بالا جهت تعامل با سایر دستگاههاست.
حجت الاسلام طاهری آکردی با اشاره به اقدامات صورت گرفته تاکنون به تدوین و تصویب سند جامع امر به معروف اشاره کرد و افزود: این سند امروز در مجمع تشخیص مصلحت جهت ابلاغ به دستگاهها درحال بررسی است.
وی افزود: سیاستهای بخشی و شرح وظایف دستگاهها را بررسی و تصویب کردیم چرا که ستاد تنها به یک دستگاه خلاصه نمیشود بلکه ۱۷ دستگاه در این رابطه دارای وظایف هستند و تمام این دستگاهها در تصویب سیاستهای مورد اهتمام ستاد مشارکت داشتهاند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ادامه داد: در حوزه آموزش نیز با ارائه آموزشهای عمومی، اختصاصی و همچنین اقتضایی برای استانها، تلاش شده تا آگاهی مخاطبان هر بخش در این حوزه ارتقا یابد.
وی با بیان این که امر به معروف در بحث حکمرانی دینی به عنوان یک رکن مطرح است، گفت: امر به معروف تنها به موضوع تذکر به افراد درخصوص عفاف و حجاب محدود نمیشود بلکه در ابعاد مختلف حکمرانی، ایفای نقش میکند و مبنای کار ستاد کمک به حکمرانی دینی در کشور است.
حجت الاسلام طاهری آکردی از تلاش برای قانونمند کردن تشکلها بعنوان بازوان این ستاد خبر داد و گفت: در حوزه عفاف و حجاب نیز موضوعات آموزش و شناسایی افراد کنشگر را دنبال میکنیم.
وی با تأکید بر این که ستاد در راستای سیاستهای نظام فعالیت میکند، گفت: تلاش داریم به صورت انقلابی و در حد توان به شکلی مناسب عمل کنیم و صدای مردم و منافع آنها برای دولتمردان باشیم.
این مسئول کشوری از طراحی داشبورد مدیریتی برای اعلام برنامههای ستاد در کشور نیز خبر داد و گفت: امسال ۵۲ برنامه تدوین و به استانهای کشور ابلاغ شده است.
وی همچنین به طراحی سامانه «سو» برای دریافت گزارشها و مطالبات مردمی در موضوعات مختلف اشاره و گفت: نارضایتیهای مردم در حوزههای مختلف به دستگاهها جهت رفع مشکل، گزارش میشود و ستاد در این موضوعات ورود اجرایی نمیکند و تنها نقش نظارتی و پیگیری آنها را دارد.
وی به اشاره به ورود ستاد به مسائلی مانند قیمت خودرو، گفت: برخی مافیای این حوزه اجازه رفع موانع که میتواند قیمت خودرو را بسیار کاهش دهد، نمیدهند و همین عوامل انعکاس ماهیت کار ستاد را کمرنگ کرده است.
حجت الاسلام طاهری آکردی با بیان این که که اگر بپذیریم که همه از یک پیکر هستیم، میتوانیم ۸۰ درصد مشکلات را در داخل کشور رفع کنیم، گفت: ستاد در مطالبات مردمی مانند موضوع مشکلات حوزه آب استان یزد، مسائل هفت تپه خوزستان و یا مشکل آب مناطقی از استان همدان نیز ورود کرده و مطالبه مردم را به متولیان گزارش داده و دنبال میکند.
برچسب ها :امربه معروف ، سامانه نظارت ، نهی از منکر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰