تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آذر 1403 - 21:42

خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور

پنجمین جشنواره قرمه مهریز اغاز به کار کرد

پنجمین جشنواره قرمه مهریز اغاز به کار کرد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد از برگزاری پنجمین جشنواره قرمه در باغ جهانی پهلوان‌پور مهریز خبر داد.

به گزارش رویداد ایساتیس؛سید محمد رستگاری جشنواره قرمه در سطح شهرستان مهریز حرفه‌ای‌ترین و پایدارترین جشنواره در استان است که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که این جشنواره هر ساله با برنامه‌ریزی منجسم‌تر برگزار شده است و با توجه به دغدغه بازدیدکنندگان برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته است که موضوع اصلی این جشنواره که قرمه، غذاهای سنتی و نان سنتی است بسیار پررنگ دیده شود.

 

این رویداد گردشگری با هم‌افزایی بین مسئولان استانی و شهرستانی برگزار می‌شود که بسیار ارزشمند است و از سایر استان‌ها نیز از این جشنواره بازدید خواهند کرد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد با بیان اینکه باید به سمت گردشگری رویداد محور حرکت کنیم، افزود: دیگر صرفا کالبد فیزیکی برای گردشگری جوابگو نخواهد بود و باید تقویم رویدادها در سطح استان تهیه کنیم و این جشنواره می‌تواند به عنوان رویدادی پیشتاز در تقویم ملی ثبت شود.

 

محمدرضا دهقان نیری، مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیز گفت: یکی از حسن‌های این جشنواره برگزاری آن با نگاه ویژه به مقوله فرهنگی است که از آن جمله اجرای تئاتر خیابانی «پاپیون قرمز» که اخیرا به جشنواره فجر راه یافته است و نیز برنامه‌های موسیقی با حضور هنرمندان بومی شهرستان است.

وی افزود: مهریز در هفته‌های آینده میزبان جشنواره شعر سرباز وطن و پس از آن میزبان جشنواره تئاتر یک نفره و دیگر رویدادها تا پایان سال است.

 

«مهدی شکری» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار مهریز نیز در این نشست جشنواره قورمه و نان مهریز را یک رویداد فرهنگی گردشگری خواند که در کنار پیوست‌های فرهنگی خود اثرگذار بر مسائل اقتصادی شهرستان است.

 

وی گفت: مسئولان شهرستان تلاش دارند رویدادی ملی را در قالب این جشنواره برگزار کنند و شاهد بازخوردهای خبری خوبی از این جشنواره که امسال میزبان مهمانانی از سراسر کشور است، باشیم.

 

حمیدرضا زارع بیدکی، شهردار مهریز نیز با اشاره به رشد کمی و کیفی جشنواره طی این سالها هم‌راستا با سند چشم انداز مهریز که بر پایه گردشگری تدوین شده است، گفت: مهریز از پتانسیل بالایی برای برگزاری جشنواره‌های بیشتر برخوردار است.

وی گفت: خوشبختانه مردم شهرستان با شور و نشاط خاصی پیگیری برگزاری این جشنواره بودند و قطعاً این جشنواره می‌تواند در بعد فرهنگی و اجتماعی نیز برای شهرستان موثر واقع شود.

سید محمد امین زارع بیدکی، رئیس شورای شهر مهریز و دبیر اجرایی جشنواره نیز از پیگیری نزدیک به دو ماهه برای برگزاری این دوره از جشنواره، گفت: این دوره از جشنواره با حضور تعداد ۸۰ غرفه که بیش از ۷۰ درصد بومی شهرستان مهریز هستند، برگزار می‌شود.

 

وی افزود: این دوره جشنواره از ۲۶ تا پایان آذرماه برگزار و اختتامیه آن در ساعت ۱۷ سی ام آذرماه برگزار می‌شود.

 

زارع گفت: در راستای ثبت ملی این جشنواره، تلاش زیادی برای برگزاری جشنواره به صورت استاندارد انجام شده است.

 

وی گفت: براساس سند چشم‌انداز شهرستان که رویکرد آن گردشگری تعیین شده است، اهتمام ویژه‌ای به برگزاری این قبیل جشنواره در شهرستان داریم و با رویکرد جامعی برنامه‌ها را دنبال می‌کنیم.

او افزود: تمرکز جشنواره امسال بر موضوع خوراک است و سعی شده فعالیت‌های جنبی به حداقل ممکن برسد.

زارع از برگزاری برخی مراسم‌ها در حاشیه این دوره از جشنواره از جمله برگزاری جشن شهروندی طی چهار روز از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در همین محل، گفت: در روز پایانی جشنواره که مصادف با تدفین شهید گمنام در شهرستان است نیز کارگاهی پیرامون تغذیه سالم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برگزار خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.