خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور
۲۰ هزار نفر در سال جاری مهارت فنی و حرفه ای را کسب کردند
به گزارش رویداد ایساتیس؛مجید حق جو افزود: گروههای هدف متنوعی شامل دانشجویان، دانشآموزان، زنان خانهدار، زندانیان، و کودکان کار اختصاص داشته و در سال جاری بیش از ۲۰ هزار نفر تحت پوشش این آموزشها قرار گرفتهاند
با اشاره به این که این اداره ۱۶ مرکز آموزش دولتی و نزدیک به ۷۰۰ مرکز فعال در سراسر کشور دارد، گفت: این اداره یکی از اصلیترین مراجع تربیت نیروی انسانی ماهر و ارتقای مهارتهای شغلی در حوزههای مختلف است
وی افزود: در این میان، توجه ویژهای به توانمندسازی بانوان، آموزشهای نوین و ایجاد زیرساختهای متناسب با نیازهای صنعت و جامعه وجود دارد.
حقجو تاکید کرد: این مراکز بهویژه در حوزه خواهران، خدماتی همچون آموزشهای مهارتی در فناوری اطلاعات، حسابداری، صنایع دستی، طراحی پوشاک و حتی آموزشهای نرمافزاری مانند بازاریابی و اصول مذاکره ارائه میدهند.
وی با اشاره به این که از اهداف اصلی این دورهها میتوان به اشتغالزایی، توانمندسازی فردی و اجتماعی، و پاسخگویی به نیازهای صنایع اشاره کرد، خاطرنشان کرد: بسیاری از کارآموزانی که در این دورهها شرکت میکنند، پس از پایان آموزش، شاغل شده یا کسبوکار شخصی خود را راهاندازی میکنند.
مدیرکل فنیوحرفهای یزد با تاکید بر این که یکی از نکات برجسته این مجموعه، تمرکز بر تجهیز کارگاهها و بهروزرسانی تجهیزات آموزشی است، تصریح کرد: مدیران صنعت و خیرین محلی نیز بهعنوان شرکای کلیدی، نقش بسزایی در تأمین ابزار و تجهیزات مدرن و حمایت از زیرساختهای آموزشی ایفا میکنند.
وی افزود: بهعنوان نمونه، توسعه مراکز تخصصی در حوزههایی نظیر هتلداری و گردشگری، که با توجه به جایگاه شهر یزد بهعنوان میراث جهانی، ضروری به نظر میرسد، از برنامههای آتی این مجموعه است.
حقجو ضمن بیان این که از دیگر برنامههای مهم، ترویج آموزشهای ایمنی برای کاهش حوادث شغلی در صنایع مختلف است، اظهار کرد: این آموزشها با هدف پیشگیری از سوانح و افزایش بهرهوری نیروی کار طراحی شدهاند.
مدیرکل فنیوحرفهای یزد افزود: نمونه موفق این اقدامات، کاهش چشمگیر حوادث رانندگی و هزینههای مرتبط در صنایع حملونقل پس از اجرای دورههای آموزش ایمنی بوده است.
وی اظهار کرد: با توجه به ظهور فناوریهای نوین و تغییرات ساختاری در بازار کار، آموزشهای مرتبط با هوش مصنوعی و فناوریهای پیشرفته در دستور کار قرار گرفته است.
حقجو در ادامه گفت: استان یزد، با برخورداری از ظرفیتهای علمی و نخبگان مستعد، به یکی از قطبهای اصلی آموزشهای دانشبنیان و فناورانه تبدیل شده است.
مدیرکل فنیوحرفهای یزد با اشاره به این که در حوزه تسهیلات نیز، این اداره کل حمایتهایی را برای کارآموزان، فارغالتحصیلان و صاحبان آموزشگاههای آزاد ارائه میدهد، گفت: تسهیلات ارائهشده شامل تجهیز کارگاهها، خرید ابزارهای تخصصی، و توسعه کسبوکارهای خانگی است که بهویژه برای بانوان متقاضی دورکاری یا اشتغال خانگی مفید است.
«الهام معصومی» رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران استان یزد اظهار کرد: مرکز آموزش فنی و حرفهای بانوان یزد بهعنوان یکی از مراکز پیشرو در استان یزد، نقش مهمی در ارتقای سطح مهارتهای فنی و تخصصی بانوان ایفا میکند.
وی افزود: این مرکز با بهرهگیری از زیرساختهای پیشرفته و کارگاههای مجهز، دورههای متنوعی را در حوزههای فناوری اطلاعات، صنایع دستی، صنایع پوشاک، هنرهای تجسمی و نمایشی، صنایع چوب و چرم، و سایر مهارتهای کاربردی ارائه میدهد.
معصومی با اشاره به این که هدف این مرکز، تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند در راستای پاسخگویی به نیازهای بازار کار و تقویت جایگاه بانوان در عرصههای مختلف شغلی است، گفت: با توجه به اهمیت آموزشهای مهارتی در افزایش اشتغالزایی و توانمندسازی، مرکز آموزش فنی و حرفهای بانوان یزد بهعنوان قطب مهارتی صنایع پوشاک در استان شناخته میشود و نقش موثری در توسعه اقتصادی و اجتماعی ایفا میکند.
وی در پایان با اشاره به این که مرکز خواهران فنیوحرفهای استان یزد، از ابتدای امسال تا کنون ۲ هزار و ۴۵۷ نفر مهارتجو داشته است، گفت: این مرکز طبق تعهد و برنامه اجرایی سال قبل، تا پایان امسال بالغ بر ۴هزار و ۵۰۰ نفر مهارتجو خواهد داشت.
برچسب ها :فنی و حرفه ای یزد ، مهارت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰