تاریخ انتشار : یکشنبه 20 آبان 1403 - 10:08

خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور

استان یزد به لحاظ کیفیت ، توانمندی علمی و عملی و کمیت، جزو برترین های کشور است

استان یزد به لحاظ کیفیت ، توانمندی علمی و عملی و کمیت، جزو برترین های کشور است
رییس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: جامعه پزشکی استان یزد به لحاظ کیفیت ، توانمندی علمی و عملی و کمیت، جزو برترین های کشور است.

به گزارش رویداد ایساتیس؛محمد رئیس زاده در سفر به یزد درجمع خبرنگاران استان یزد افزود: : استان یزد یکی از قطب مهم پزشکی کشور است و ظرفیت این را دارد که به گردشگری سلامت تبدیل شود.

 

وی افزود: استان یزد در زمینه درمان نازایی در کشور پیشرو و پرچمدار است و اساتید برجسته ای در حوزه پزشکی در سطح استانی و ملی دارد

 

وی با اشاره به ناهنجاری مالی بین جامعه پزشکی و مردم گفت: حقیقتا عمده این مسائل ربطی به جامعه پزشکی ندارد اگر دولت ها و مجلس شورای اسلامی، بسته های حوزه سلامت را درست تدوین کنند و بیمه تعهدات خود را افزایش دهد که بار مالی بر مردم وارد نشود جامعه پزشکی مشتاق این بسته ها است.

 

رئیس زاده ادامه داد: در زمینه اقتصاد سلامت و هزینه های درمان، مشکلاتی وجود دارد که عمده این مشکلات به سیاست گذاری ناقص در حوزه سلامت بر می گردد.

 

وی اضافه کرد: امروز از اعزام بیمار به خارج از کشور و ورود پزشک به داخل، خودکفا شدیم که به خاطر تلاش پزشکان در حوزه سلامت است، بنابر این کم لطفی به این قشر ظلم است

 

رییس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: انتظار این است که رسانه‌ها و مسوولان با جامعه پزشکی، مهربان‌تر برخورد کنند

افزود: رسانه ها باید مشکلات جامعه پزشکی را به شکل واقعی درک کنند و بر اساس پیش فرض ها و اخبار زرد این قشر را قضاوت نکنند

 

رییس سازمان نظام پزشکی کشور در ادامه با بیان افزایش ۱۳ برابری تربیت پزشک بعد از انقلاب اسلامی اضافه کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی ۱۳ هزار پزشک در کشور وجود داشت که اکنون این رقم به ۱۷۰ هزار نفر رسیده است.

 

وی تعداد پزشکان متخصص زن در کشور در اوایل انقلاب را ۷۷۴ نفر بیان کرد و گفت: اکنون این رقم به بالای ۲۲ هزار پزشک زنان رسیده است که رشد ۳۵ برابری داشته است.

 

رییس زاده افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی به ازای هریک میلیون نفر جمعیت ۱.۲ متخصص جراحی اعصاب در کشور وجود داشت و اکنون این رقم در ایران به ۱۳ متخصص جراحی رسیده است.

 

وی نرخ متوسط جهانی متخصص جراحی مغز و اعصاب را به ازای هر یک میلیون نفر ۶ جراح بیان و اظهار کرد: در آمریکا این رقم ۱۰ و در ترکیه هم ۱۴ است.

 

رییس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: حقیقت فضای امروز جامعه پزشکی در ایران این است که در زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص به خودکفایی کامل رسیده و نیازمند استفاده از پزشکان غیرایرانی نیستیم و این توانمندی کمی نیست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.