تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مهر 1403 - 9:54

خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور

جلسه بررسی وضعیت عرضه و قیمت گوشت گرم گوسفندی

جلسه بررسی وضعیت عرضه و قیمت گوشت گرم گوسفندی
جلسه بررسی وضعیت عرضه و قیمت گوشت گرم گوسفندی در محل سالن جلسات حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد. 

به گزارش رویداد ایساتیس؛

♦️یک شنبه ۲۹ مهر۱۴۰۳ جلسه ای به ریاست محمدعلی حاتمی زاده رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد و با حضور جمعی از مدیران جهادکشاورزی، نمایندگان استانداری، دامپزشکی، اداره صمت، اتاق اصناف، کشتارگاه ها، صنف پروتئین و تعدادی از قصاب های استان برگزار شد.

 

♦️یحیی شفیعی مدیر توسعه بازرگانی سازمان بیان کرد: با توجه به بهبود و فراوانی دام زنده در استان یزد و استان های همجوار و کاهش قیمت دام زنده جلسه ای در این خصوص برگزار و پس از بحث و تبادل نظر قیمت های گوشت گرم گوسفندی به شرح ذیل تعیین گردید:

 

♦️قیمت لاشه گوشت قرمز گوسفندی( بره/ کره)درب کشتارگاه : ۵۳۷ هزار تومان

قیمت مصرف کننده گوشت قرمز گوسفندی ( بره/ کره ) : ۵۸۰ هزار تومان

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.