خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور
جذب ۵۰ درصداز دانش آموختگان دانشگاه علم و هنر یزد به بازار کار

به گزارش رویداد ایساتیس؛محمد حسین طالبی افزود: در این دانشگاه ۹ هزار دانشجو و ۵۸۰ عضو هیات علمی و استاد مدعو و ۲۵۰ نفر پرسنل و کارمند در حال فعالیت است و پس از دانشگاه یزد بزرگترین خانواده دانشگاهی استان را شکل داده است
وی ادامه داد: این دانشگاه در ۷۹ کد رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری در سه دانشکده «علوم انسانی»، «فنی و مهندسی» و «هنر و معماری» خدمات آموزشی ارائه میکند.
رئیس دانشگاه علم و هنر یزد از اضافه شدن ۲ رشته کارشناشی ارشد هوش مصنوعی و مدیریت ساخت به ۷۹ کدرشته این دانشگاه در مقاطع مختلف خبر داد و گفت: دانشگاه در تلاش برای راهاندازی بزرگترین مرکز هوش مصنوعی در استان یزد است.
وی خاطرنشان کرد: دو رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد شامل مهندسی کامپیوتر در گرایش هوش مصنوعی و رباتیک و مهندسی عمران در گرایش مدیریت ساخت به رشتههای دانشگاه اضافه شده است و برنامههایی نیز برای توسعه بیشتر رشتههای تحصیلات تکمیلی در دست اجرا قرار دارد.
به گفتهی طالبی، در دانشکده فنی و مهندسی و علوم پایه رشتههایی نظیر مهندسی عمران، مهندسی صنایع، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات و زیستشناسی سلولی و مولکولی و در دانشکده علوم انسانی نیز رشتههایی مانند مدیریت صنعتی، حسابداری، روانشناسی و حقوق، تدریس میشود.
وی با بیان این که در دانشکده هنر و معماری، رشتههایی همچون مهندسی معماری، ارتباط تصویری و طراحی پارچه و لباس فعال هستند، گفت: این دانشکده بزرگترین دانشکده هنر در استان به لحاظ تعداد کد رشته است و اولین فارغالتحصیلان رشته طلا و جواهرات این دانشکده در ۳۱ شهریورماه امسال فارغالتحصیل میشوند.
وی همچنین یکی از وجوه تمایز دانشگاه علم و هنر را ارتباط گسترده آن با صنایع و نهادهای کارآفرینی در سطح ملی و استانی ذکر کرد و با بیان این که این دانشگاه با همکاری نزدیک با نهادهایی مانند پارک علم و فناوری و کارخانجات بزرگ، توانسته است بستر مناسبی برای تجاریسازی ایدههای نوآورانه و توسعه کسبوکارهای دانشبنیان ایجاد کند، گفت: امیدواریم به دنبال ایجاد رشته هوش مصنوعی به زودی شاهد ایجاد بزرگترین مرکز هوش مصنوعی در استان باشیم.
وی گفت: هرچند بورس تحصیلی به لحاظ تامین هزینههای آموزشی و امنیت شغلی مورد اهتمام دانشگاههای دولتی است و کمتر دانشگاههای غیرانتفاعی به این موضوع اهتمام دارند ولی با ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با مراکز صنعتی و اتاقهای بازرگانی و سایر بخشهای استان در تلاش برای شناسایی اولویتهای آموزشی و پژوهشی و فعالیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای سند آمایشی شغلی و رشتهای استان با توجه به اهتمام دانشگاه علم و هنر به موضوع کارآفرینی هستیم.
رئیس دانشگاه علم و هنر از کسب رتبه ششم دانشگاه در چاپ مقالات در ژورنالهای جهان اسلام و رتبه زیر دهم چاپ مقالات و پژوهشها در ژورنالهای داخلی و نیز حضور فعال دانشگاه در حوزههای مختلف خبر داد و گفت: دانشگاه علم و هنر در حوزه پژوهش و مقالات چاپ شده در رده دومین دانشگاه در جهاددانشگاهی کشور است.
برچسب ها :بازار کار ، دانش آموختگان ، دانشگاه علم و هنر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰