تاریخ انتشار : شنبه 30 تیر 1403 - 21:45

خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور

بیش از ۲۰ معبر در شهر یزدایجاد شده است

بیش از ۲۰ معبر در شهر یزدایجاد شده است
سخنگوی شورای شهر یزد گفت: بیش از ۲۰ معبر در شهر یزد در این دوره از شورای شهر یزد بهره‌برداری شده یا در حال تملک و آزادسازی است.

به گزارش رویداد ایساتیس؛حجت‌الاسلام سید محمدناصر حیدری در جمع خبرنگاران ، با بیان اینکه بودجه شهرداری یزد برای امسال ۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد مصوب شده‌ است، گفت: بیشترین حجم اعتبار امسال شهرداری یزد مربوط به مسائل عمرانی، حمل و نقل و ترافیک است.

حیدری با بیان اینکه بیش از ۲۰ معبر در شهر یزد در این دوره از شورای شهر یزد بهره‌برداری شده یا در حال تملک و آزادسازی است، افزود: بلوار دانش‌پایه، بلوار شهدای نصرآباد، بلوار اتحاد و بلوار شهدای محمودآباد از معابری است که در منطقه یک آزادسازی شده یا در حال تملک است.

سخنگوی شورای شهر یزد با اشاره به معابر آزاد شده در منطقه دو شهر یزد گفت: بلوار امام محمد باقر(ع) که ۵۰ درصد آسفالت آن انجام‌شده و امید داریم تا پایان دوره این شورای شهر به اتمام برسد، بلوار پیامبر اعظم(ص) که سال‌ها معطل مانده بود و در این دوره با همه فرزاد و‌ نشیب ها مصوب شد، بلوار ۳۶ متری از سه راه تعاون‌ تا سه راه هراتی، خیابان اطهر واقع در پشت میدان تره بار، بلوار رهایی واقع در پشت زندان، خیابان رضوان کم عرض رون محله‌ای روبروی پارک بزرگ حسن‌آباد از جمله معابر ایجاد شده در منطقه ۲ است.

وی افزود: در منطقه ۳ نیز اولین پروژه‌ای که پس از بیشتر از ۲۰ سال آزاد سازی و به افتتاح و بهره‌برداری رسید بلوار آیت‌الله ابوترابی بود، بلوار اسلامی ندوشن که از بلوار شهید قندی به بلوار دفاع مقدس اتصال پیدا می‌کند و ۸۰ درصد پیشرفت دارد و بلوار ایرج افشار نیز از دیگر معابری است که تا ۶ ماه آینده قرار است به بهره برداری برسد.

حیدری گفت: در منطقه ۴ ادامه مسیر شهیدان پارسائیان که بلوار سردار فلاح زاده نامگذاری شده است و ادامه بلوار شهید موحدین به شهید دهقان امعبر دیگری است که هنوز آغاز به کار نشده است، بلوار شهدای خیرآباد، بلوار حضرت خدیجه(س) از دیگر معابری است که در شهر یزد در این منطقه آزادسازی شده است.

وی ادامه داد: در منطقه تاریخی یزد نیز بلوار نقیب‌زاده و دیگری ۱۸ متری کوچه بیوک از دیگری معابری است که در شهر یزد راه‌اندازی شده است که ایجاد همه این معابر، اتفاق خوب و بی نظیری است که می‌تواند در حل مشکلات ترافیکی بسیار کمک‌کننده باشد.

سخنگوی شورای شهر یزد با بیان اینکه بیشترین حجم تأخیر در پروژه‌های شهرداری یزد مربوط به جابه‌جایی تأسیسات پروژه‌ها است، افزود: اولین مشکل در جابه‌جایی تأسیسات اتفاقات پیش ‌‌‌‌‌‌‌بینی نشده و دومین مشکل نبود اعتبار در دستگاه‌های خدمات‌رسان برای این منظور است.

حیدری با اشاره به پروژه‌های ورزشی در شهر یزد نیز گفت: از سال ۱۴۰۲ تاکنون بیش از ۱۶ زمین چمن مصنوعی، زمین ساحلی، زمین اسکیت و… افتتاح شده است که از جمله آنها زمین چمن مصنوعی کوچه‌بیوک، زمین چمن پارک دانش امامشهر، زمین ساحلی پنبه‌کاران، زمین بدمینتون پارک غدیر و … است که این زمین‌ها به مناطق سپرده شده است تا مردم هر محله بتوانند از آن استفاده کنند

وی با اشاره به اقداماتی که در حوزه فرهنگ انجاام گرفته است، افزود: افتتاح فرهنگسرای وحی و اندیشه، مرکز مطالعات اسلامی بانوان، پژوهشکده مادر و فرزند از جمله اقدامات در حوزه فرهنگ است، همچنین مقرر شده  فرهنگسرای رسانه در محله کارخانه جنوب و فرهنگسرای کتاب در خیابان ایرانشهر راه‌اندازی شود.

او عنوان کرد: راه‌اندازی بزرگترین مجهزترین و به‌روزترین نمایشگاه ساختار اسلامی، همچنین راه‌اندازی مجموعه سرگرمی و شهربازی معارفی در کارخانه جنوب نیز از دیگر اقدامات خوبی است که قرار است انجام شود و به عبارتی رویدادهای ماندگار علمی، تفریحی، ورزشی در آن ساختمان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه شهری که پر از خودرو باشد نیاز به معبر جدید دارد، ادامه داد: تقریباً هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار شهرداری یزد فقط برای حمل و نقل و ترافیک در نظر گرفته شده است که در این همت شورای شهر و شهرداری در این زمینه همت ویژه دارند.

سخنگوی شورای شهر یزد ادامه داد: در این زمینه ۱۵۰ میلیارد تومان بودجه به زمینه فرهنگی، هزار و ۴۰۰ میلیارد به خدمات شهرداری، مدیریت شهری و پشتیبانی، ۱۶۵ میلیارد کالبدی، شهرسای و زیباسازی و هزار و ۴۱۱ میلیارد محیط زیست و خدمات شهری اختصاص یافته است.

 

وی افزود: در کلان پروژه‌های شهرداری یزد، بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان برای تملک و آزادسازی معابر، ۲۰۰ میلیارد تومان برای احداث و اصلاح تقاطع‌های یزد، ۵۰ میلیارد برای استفاده بهینه از منابع آب و ۲۴۰ میلیارد اعتبار نیز برای آسفالت معابر، زیرسازی و جدول‌گذاری اختصاص یافته است.

 

حیدری عنوان کرد: بیشترین حجم درآمد شهردار یزد از ارزش افزوده‌ای است که دولت پرداخت می‌کند که پیش‌بینی می‌شود برای امسال این ارزش افزوده ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که چنانچه محقق شود بسیار از پروژه‌ها به سرانجام می‌رسد.

 

 

وی با بیان اینکه بیشترین اعتبارات شهرداری یزد به مقوله عمرانی اختصاص یافته است، افزود: یزد جزو استان‌های چابک کشور است و سهم فقط ۲۹ درصد از بودجه شهرداری یزد سهم هزینه‌های جاری و ۶۹ درصد از آن سهم هزینه‌های عمرانی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.