تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 بهمن 1402 - 13:46

خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور

جلسه هم اندیشی برگزاری آیین بانوی بخشنده حیات به میزبانی سازمان انتقال خون استان یزد

جلسه هم اندیشی برگزاری آیین بانوی بخشنده حیات به میزبانی سازمان انتقال خون استان یزد
با حضور مدیران استانی ، مسئولین فرهنگی و بانوان فعال اجتماعی اولین جلسه هم اندیشی آیین بانوی بخشنده حیات برگزار شد.

به گزارش رویداد ایساتیس؛ اولین جلسه هم اندیشی آیین بانوی بخشنده حیات با حضور مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، عضو شورای شهر یزد، مشاور فرهنگی استاندار و تعدادی از بانوان فعال اجتماعی و برخی مسئولین امور بانوان دستگاه های اجرایی استان در دفتر مدیر کل انتقال خون استان برگزار شد.

مدیر کل انتقال خون استان یزد با اشاره به اینکه انتقال خون استان به لحاظ خدمت رسانی، فنی و تخصصی و علمی جزو استانهای برتر کشور است، تصریح کرد: یزد در زمینه اهدای خون در بین سه استان برتر کشور است و در زمینه اهدای خون مستمر جزو برترینهای کشور و در پوشش اهدای خون جزو استانهای بسیار خوب در بین دیگر استانها هستیم.

دکتر سیدمحمدرضا آقائی میبدی در این نشست از سازمان انتقال خون به عنوان یک سازمان حیاتی در جامعه یاد کرد و گفت: سازمان انتقال خون هیچ جایگزینی ندارد و تنها ارگان تامین کننده خون و فرآورده های خون سازمان انتقال خون می باشد.

وی تحول، تعالی و تکامل در خدمت، دانش و پژوهش، اجتماعی کردن انتقال خون و دسترسی آسان برای همه جهت اهدای خون را سه هدف مهم در انتقال خون استان ذکر کرد.

آقائی بر لزوم افزایش ۲.۵ برابری فضا و تجهیزات انتقال خون استان طی ۱۰ سال آینده با توجه به وضعیت بیماری‌ها و سوانح و نیز افزایش تختهای بستری تصریح داشت: خوشبختانه با توجه به سیاست‌ها و اقدامات صورت گرفته تاکنون هیچ بیماری برای دریافت خون در استان معطل نمانده است.

مدیر کل انتقال خون استان با بیان این که هم اکنون هیچ بیماری در استان یزد معطل خون نمی ماند و این حاصل سالها تلاش همکاران در این اداره کل است، ابراز کرد: البته تلاش داریم با ایجاد پایگاه‌های سایر، برای هر کسی و در هر جایی امکان اهدای خون را فراهم کنیم و در این رابطه سامانه سیار اهدای خون در استان راه اندازی شده و ما می‌توانیم این شرایط را تسهیل‌تر کنیم.

آقائی با اشاره به استقبال نه چندان خوب بانوان برای اهدای خون در استان گفت: وجود باورهای غلط (اینکه گفته می شود بانوان کم خون هستند) و ترس از اهدای خون باعث شده است که بانوان کمتر جهت اهدای خون شرکت نمایند و باید با فرهنگ سازی درست و استفاده از ظرفیت های تبلیغاتی و محیطی و همچنین پزشکان و متخصصین و مبلغین و روحانیون این باور غلط را از اذهان پاک کرد.

وی در پایان گفت: برگزاری پویش های اهدای خون به مناسبت های مختلف برای بانوان مثل جشنواره بانوی بخشنده حیات که به مناسبت بزرگداشت روز زن و ترویج فرهنگ اهدای خون در بین بانوان در بازه زمانی از میلاد حضرت زینب کبری (س) تا پایان سال ۱۴۰۲ در پنج موضوع برترین بانوان و دختران دانشجو که برای اولین بار در امر خداپسندانه اهدای خون شرکت کنند، برترین بانوان اهداکننده خون با بیشترین دفعات اهدای خون، بانوان مکرمه ای که همراه با همسر و فرزندان جوان خود در اهدای خون شرکت می کنند، بانوان و دختران دانشجو که بیشترین فعالیت را در زمینه ترویج فرهنگ اهدای خون دارند و در آخر، نذر خوشبختی که مربوط به زوج های جوانی است که کمتر از یکسال از ازدواج آنان گذشته و هر دو اهدای خون داشته اند، برگزار می شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.