خبرنگار:علیرضا مهران پور/ سردبیر:علیرضا مهران پور
تمرکز و اولویتبندی مدیران بر تکمیل و بهرهبرداری از طرح و پروژههای امید آفرین در شهرستانها/مطالعه دقیق و عمیق شناسایی راهکارهای کاهش فرونشست زمین در استان

به گزارش رویداد ایساتیس؛ مجید دهقانیزاده در یازدهمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که صبح روز گذشته در تالار کوثر استانداری یزد برگزار شد، با اشاره به فناوریهای نوین مالی(FinTech) و نقش آن در توسعه اینده استان یزد، گفت: فناوریهای نوین میتواند به تامین مالی پروژههای اقتصادی استان کمک کند.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد با بیان اینکه دیگر به روشهای سنتی قادر به تامین مالی پروژهها نیستیم، بر اهمیت راهاندازی شرکتهای تامین مالی نوین پروژهها در استان یزد تاکید کرد و اظهار داشت: این اقدام میتواند موجب رفع نگرانی بسیاری از تولیدکنندگان و شرکتهای دانشبنیان برای تامین مالی پروژههای خود به روشهای غیربانکی و بورسی در استان شود.
دهقانیزاده، افزود: نیاز بالای مالی واحدهای مختلف در حوزههای تولیدی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدماتی ایجاب میکند تا از این ظرفیت در استان استفاده وافی و کافی را ببریم.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد با توجه به تخصیص اعتبارات به طرح و پروژههای استان از مدیران دستگاههای اجرایی خواست تا زمینههای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم کنند.
دهقانیزاده با تاکید بر آمادهسازی فضای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به واسطه اقدامات زیربنایی و تکمیل پروژههای نیمه تمامی که امکان تکمیل آن در این مقطع زمانی وجود دارد، تصریح کرد: تمرکز بر اولویتبندی و تکمیل تعدادی از طرح و پروژههای امیدآفرین در شهرستانهای مختلف میتواند زمینه را برای مشارکت حداکثری مردم فراهم کند که این مهم باید مدنظر مدیران استانی قرار گیرد.
وی در ادامه از وضعیت فرونشست زمین در سطح استان سخن گفت و اظهار داشت: به طور متوسط سالیانه بیش از ۲سانتی متر فرونشست در کل پهنه استان یزد داریم که بیشینه آن میتواند تا ۱۴ سانتی متر نیز باشد.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان با بیان اینکه این موضوع میتواند چالش برانگیز شده و به زیرساختها و بافت تاریخی استان آسیب جدی وارد کند، تاکید کرد: نیاز است ظرف مدت زمان کوتاهی نسبت به مطالعه دقیق و عمیق جهت شناسایی راهکارهای کاهش فرونشست زمین در استان اقدام شود و نتیجه آن در دستور کار قرار گیرد.
دهقانیزاده با اشاره به اینکه این چالش در کل کشور وجود دارد و فقط مختص به استان یزد نیست، افزایش صنایع پرآبخواه، افزایش جمعیت و به تبع آن افزایش تقاضا، افزایش برداشت آب از منابع زیرزمینی و تغییرات اقلیم را از جمله عواملی معرفی کرد که در طول زمان باعث ایجاد پدیده فرونشست در کشور شده است.
لازم به ذکر است، در این نشست علی شهابینسب ناظر سازمان برنامه و بودجه کشور بر شوراهای برنامهریزی و توسعه استانها حضور داشت و طی سخنانی وظایف و جایگاه این شورا را برای مدیران استان یادآور شد و گفت: استان یزد پس از استان اصفهان در تشکیل جلسات شورای برنامهریزی و توسعه و همچنین تعداد مصوبات در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
برچسب ها :امید آفرین ، سازمان مدیریت ، شورای توسعه استان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰