تاریخ انتشار : شنبه 6 آبان 1402 - 15:06

خبرنگار:علیرضا مهران پور/سردبیر:علیرضا مهران پور

سن نظام مدون برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد به پنجاه سال رسید

سن نظام مدون برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد به پنجاه سال رسید
نيمه‌هاي مهرماه سال ۱۳۵۲، شعبه سازمان برنامه و بودجه كشور با عنوان دفتر برنامه‌ استان در يزد شروع به كار كرد و در حال حاضر ۵۰ ساله است.

به گزارش رویداد ایساتیس؛مهدی دهقان منشادی با اشاره به این مطلب اذعان داشت: پنجاهمین سالروز تولد استان و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد (به عنوان متولی نظام مدون برنامه‌ریزی و توسعه)، موضوعی است که در مهرماه امسال در سکوت محض خبری نادیده گرفته شد و نیم قرن سابقه فعالیت آن بدون روشن شدن شمعی برای تولدش، به روال خود ادامه یافت.

رییس گروه پژوهش و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، به اینکه یزد تا سال ۱۳۴۸ به عنوان شهرستان و از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۲ به عنوان فرمانداری کل در قلمرو تقسیمات سیاسی استان اصفهان، روزگار می‌گذراند، اشاره کرد و یادآور شد: این سرزمین کهن سال، در مهر ۱۳۵۲ توانست با مصوبه هیئت وزیران آن زمان، به درجه استان ارتقا یابد.

دهقان منشادی تصریح کرد: به دنبال این ارتقا و استقرار تشکیلات استانداری در شهر یزد، بنای فعالیت برای نظام مدون برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد گذاشته شد و در مهرماه ۱۳۵۲ شعبه سازمان برنامه و بودجه کشور با عنوان «دفتر برنامه استان یزد» در شهر یزد شروع به کار کرد تا زمینه‌ساز نخستین توسعه‌های ناشی از الگوهای علمی و اندیشه محلی باشد.

به گفته وی، پیش از تاسیس این دفتر و تشکیلات رسمیِ برنامه‌ریزی، توسعه‌هایی که طی دوران طولانی در یزد صورت می‌گرفت جنبه‌ای غیر رسمی و برنامه‌ریزی نشده داشت و از مهر سال ۱۳۵۲ به بعد فعالیت‌های این سازمان به طور رسمی در جهت برنامه‌ریزی برای توسعه بوده است.

رییس گروه پژوهش و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بیان داشت: در این پنجاه سالی که سپری شده، مدیریت و جمع‌آوری اقلام آماری و تحلیل آن برای برنامه‌‌های توسعه، توزیع بهینه اعتبارات عمرانی و فعالیت‌های مرتبط با توسعه منابع انسانی و نظام فنی اجرایی، همه در راستای حرکت دادن استان به سوی توسعه‌ای پایدار و عدالت‌محور صورت گرفته است.

دهقان منشادی در پایان خاطر نشان کرد: اینک که پنجاه سال از تولد استان و سازمان متولی توسعه آن می‌گذرد لازم است این نظام توسعه‌ای با تحلیل روندهای گذشته و با بازنگری شاخص‌های توسعه، تدابیری برای رفع مشکلات و رسیدن به افق‌های روشن این سرزمین پیشنهاد دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.