خبرنگار:علیرضا مهران پور/سردبیر:علیرضا مهران پور
افزایش ۳۳ درصدی عملکرد محصول زعفران با تغذیهی مناسب

به گزارش رویداد ایساتیس؛ به طور کلی برنامه کودی و تغذیهای که باعث افزایش عملکرد کمی و کیفی زعفران میگردد، شامل سه مرحله است، ابتدا در زمان آماده سازی زمین و قبل از کاشت از ترکیبات انواع کودهای پتاسه و فسفاته به همراه ۴۰ الی ۸۰ تن کود حیوانی پوسیده در خاک استفاده میشود.افزایش ۳۳ درصدی عملکرد محصول زعفران با تغذیهی مناسب
وی اظهار کرد: کود ازته به دلیل اینکه به سرعت در آب حل میشود بایستی حتی الامکان همراه با آب، آبیاری و یا در سطح خاک پاشیده شود، این کود باید در ۲ تا ۳ مرحله مورد استفاده واقع شود، یک سوم کود ازته قبل از آب اول و دو سوم دیگر در بقیه مراحل رشد گیاه طی چند دوره مصرف میشود.
این کارشناس تشریح کرد: همراه با آب دوم استفاده از اسید هیومیک، ترکیبات ازت، فسفر و پتاس (مانند NPK) به منظور رشد برگها و پیازها و ذخیره هرچه بیشتر مواد غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی گفت: محلولپاشی جایگاه ویژهای در تغذیه زعفران دارد، بدین منظور توصیه میشود در برنامه کودی زمستانه، ماههای بهمن و اسفند همزمان با تشکیل و رشد بنهها (پیازهای) دختری، طی ۲ الی ۳ مرحله نسبت به این مهم اقدام شود.
ایزدی در پایان خاطر نشان کرد استفاده از مواد مغذی موجود در اسیدهای آمینه، جلبکهای دریایی، عناصر میکرو و ترکیبات فسفر و پتاس به صورت محلول پاشی در زمان رشد رویشی اهمیت زیادی داشته و محلول پاشی مزارع زعفران باعث افزایش ۳۳ درصدی عملکرد محصول میگردد.
لازم به ذکر است محلول پاشی در فصل زمستان در مناطق گرمسیری در نیمه بهمن و در مناطق سردسیری در نیمه اسفند انجام می پذیرد.
برچسب ها :باغبانی ، جهادکشاورزی ، کارشناس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰