خبرنگار:علیرضا مهران پور/سردبیر:علیرضا مهران پور
تخم مرغ ، یک وعده غذایی کامل و سرشار از پروتئین

به گزارش رویداد ایساتیس؛مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت :تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است ، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها بوده که سالهاست به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل شناخته می شود.
حسین محمد زاده افزود : تخم مرغ اب پز ارزش غذایی خود را حفظ کرده و مصرف ان در صبح برای همه افراد به خصوص دانش اموزان بسیار توصیه می شود .
این مسئول با بیان این که هرتخم ۷۵ تا۸۰ کیلوکالری انرژی دارد و یک ماده غذایی پروتئینی رژیمی محسوب میشود اظهار کرد : تخم مرغ دارای پروتئینی با کیفیت بالا( حاوی۵/۵ گرم پروتئین یا ۱/۱۱ درصد ارزش روزانه DV% پروتئین مورد نیاز روزانه) و نیز حاوی تمام ۹ اسید آمینه ضروری و ۱۴ ماده مغذی کلیدی که برای حفظ سلامت دندان ،استخوان، پوست، بینایی و سیستم اعصاب مرکزی بسیار مفید است .
وی ضمن اشاره به این که تخم مرغ در کهنسالی باعث جلوگیری از تحلیل عضلات و عارضه زوال مغزی می شود خاطر نشان کرد : کولین این ماده غذایی ارزشمند صرف نظر از تأثیر قابل توجه بر روی عملکرد مغز و سیستم عصبی برای رشد و نمو جنین ،کودک و همچنین تقویت حافظه، برروی سلامت قلب و عروق نیز موثر است.
محمد زاده افزود : از آنجا که تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های گروه ب بویژه B12 است، اهمیت عمده ای در روند تبدیل هموسیستئین به مولکول های بی خطر دارد.
وی ذکر کرد : لوتئین و زاگزانتین زرده تخم مرغ با حداکثر تأثیرگذاری در مقایسه با سایر غذاهای حاوی این مواد یا مکمل ها، از استحاله و دژنراسیون لایه ماکولای شبکیه و نابینائی ناشی از آن در سالخوردگی جلوگیری می کند.
مدیر امور طیور شرح داد :علیرغم تمامی این شگفتیها اما متاسفانه جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بدلیل اینکه حاوی مقادیری از کلسترول است، کاهش یافته و بیشترین تحقیقات علمی اخیر نه فقط تخم مرغ را به گذشته درخشان آنها بر می گرداند، بلکه جایگاه آنها را به عنوان یک غذای کاربردی بالا برده و دلایلی را برای مصرف همیشگی تخم مرغ ارائه می کند.
برچسب ها :تخم مرغ ، طیور ، وعده غذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰